• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
MHP`den Hükümete Alkol Desteği!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alkol yasağı ile ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yetişecek olan özellikle yeni nesli korumak için güzel bir tedbir olarak başlangıç kabul etmek lazım" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi`nde Gümüşhane Günlerini ziyaret eden Bahçeli, tek tek tüm stantları dolaştı, ürünler hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bahçeli, yöresel ürünlerin de tadına baktı.

ALKOL YASAĞI

Bahçeli, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Alkol düzenlemesini içeren Torba Yasa, Meclis Genel Kurulu`ndan geçti. Siz destek verdiniz, CHP`nin itirazları oldu. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Bahçeli, alkol kullanımının iyi bir şey olmadığını ve mümkün olduğu kadar en az seviyeye indirmek için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, "Yetişecek olan özellikle yeni nesli korumak için güzel bir tedbir olarak başlangıç kabul etmek lazım. Sonuçlarını da hep birlikte değerlendirmemiz lazım. Bu bakımdan Genel Kurulun aldığı karara da saygı duyuyorum" diye konuştu.

Teröristlerin sınır dışına çıkmasıyla ilgili olarak da değerlendirme yapan Bahçeli, "Çekileni gören yok. Sadece Hasan Cemal Bey`in ülkeyi terk edişini gösteren bir fotoğraf var. Başka bir şey gözükmüyor" dedi.

Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir