• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kervanı İstanbul'da çok sayıda çocuğa bayramlık giyim yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı, yetim, mağdur ve İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor.

Ramazan öncesinde çalışmalarını hızlandırarak yoğun bir şekilde yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, bayrama sayılı günler kala ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek adına bayramlık elbise yardımında bulunmaya devam ediyor.

Daha önce farklı illerde çocuklara bayramlık hediye eden vakıf, bu kez İstanbul'da çok sayıda çocuğa giyim yardımında bulunarak bayrama sevinçli bir şekilde girmelerine vesile oldu.

 

Program kapsamında onlarca çocuğu Bağcılar'da bulunan bir mağazada bir araya getiren vakıf, çocukların gönüllerine göre elbise beğenerek almalarına olanak sağladı.

Hayata geçirdikleri proje ile ilgili yazılı açıklama yapan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, "Ramazan projemiz kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda yurtiçinde ve yurtdışında binlerce yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına giyim yardımımız devam ediyor. Umut Kervanı olarak bugün de burada yetim ve ihtiyaç sahibi miniklerimizi bayramlık elbise almaları için mağazaya getirdik. Aileleri eşliğinde kendi zevklerine göre elbiselerini beğenecekleri bir ortam oluşturduk. Ramazan ayının 15'inci günü olan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle hem yurt içinde hem de yurt dışında bayrama kadar devam edecek olan elbise giydirme projemiz kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca çocuğumuzu giydireceğiz. Çocuklarımız, başuçlarındaki elbiselerle bayram sabahına sevinçle uyanacaklar. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bu sevinçlerine vesile olarak sponsor olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Rabbimiz hem bu dünyada hem de Ahirette kendilerine kat kat ecir versin ve kendilerinden razı olsun." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir