• DOLAR 32.57
  • EURO 34.911
  • ALTIN 2432.122
  • ...
"Beyaz Düşler Projesi" sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman il Milli Eğitim Müdürlüğünün "Beyaz Düşler Projesi" kapsamında yürüttüğü proje Kazım Usta Lokantasında düzenlenen program ile sona erdi.

 

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Toplum Destekli Şube Müdürü Uğur Tekin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

105 öğrencinin katıldığı  program yaptığı etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa yaptı. Akboğa, yaklaşık 3 yıldır okullarda "Beyaz Düşler Projesi"ni sürdürdüklerini belirterek, “İnşallah “Beyaz Düşler Projesi” ile yürütülen çalışmalarda herkes iyi bir şekilde faydalanmıştır. Bu projede bizim temel hedefimiz öğretmenler ile öğrencimizin ders saatleri dışında akşamleyin ders çalışırken kafanıza takılan soruların çözümünde veya onların yardımı gerektiğinde yanınızda bir öğretmenin bulunması için düşündüğümüz bir projeydi. Burada öğretmenlerimiz çok fedakârca davrandılar. Aileleriyle birlikte olmaları gerekirken sizlerle beraber olmayı istediler. Yaptıkları fedakârlıklarından dolayı Öğretmenlere çok teşekkür ederim. Verilen bu emekler inşallah boşa çıkmaz” dedi.

 

Açılış konuşmasından sonra öğrenciler, ilahi ve ezgilerini seslendirdiler. İlahilerden sonra “Beyaz Düşler Projesi”nde yapılan çalışmalar slayt gösterimi ile sunuldu. Proje ile yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

 

Projede emeği geçen öğretmenler, tek tek duygu ve düşüncelerini belirterek öğrencilerden Haziran ayında yapılacak sınavlarda başarılı olmalarını istediler.

Daha sonra verilen yemek ile program son buldu.(M.Fatih Akgül/Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir