• DOLAR 32.473
  • EURO 34.539
  • ALTIN 2475.239
  • ...
Çalışan kalbe By-Pass yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Operasyonu başarıyla gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Bekir Yıldız, 68 yaşındaki hasta Melike Kurşun’un acile göğüs ağrısı ile geldiğini, muayene sonucunda acil olarak operasyona alındığını söyledi.

Hastanın birden fazla kronik hastalığının da olduğunu belirten Yıldız, “Kronik böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı olan Melike Kurşun aynı zamanda rahat yürüyemiyordu.  Operasyon çok yüksek riskli olduğundan kalp durdurulmadan çalışan kalbe by-pass operasyonu yapmak gerekiyordu. İki saat süren operasyon sonucunda hastamızın kalbi durdurulmadan çalışan kalbe By-pass yaptık. Hastamızı şifa ile taburcu etmenin sevincini yaşıyoruz.” dedi.

“Bir daha ayağa kalkamam sanıyordum”

Ameliyatını başarıyla gerçekleştiren doktorlarına ve sağlık ekibine teşekkür eden ve hayır dualarında bulunan Melike Kurşun, “Zaten böbreklerimden dolayı sorun yaşıyorum ve şeker hastalığım var. Çok zor yürüyorum. Kalbim sıkıştığında ve beni acile getirdiklerinde bir daha ayağa kalkamam diyordum. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren doktorlarıma sağlık ekiplerine ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir