• DOLAR 32.594
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2495.612
  • ...
Tarsus`ta Kaçak akaryakıt ikmali sırasında patlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus’ta bir kamyona kaçak akaryakıt ikmali yapıldığı sırada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralanırken, kamyon yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay Tarsus’un Barbaros Mahallesi 0669 numaralı sokakta Meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre İbrahim Apaydın kendisine ait olan 33 NVM 63 plakalı aracına saat 00:10 sıralarında İbrahim Sarısu’nun Barbaros Mahallesi  0669 numaralı  sokaktaki evinde kaçak akaryakıt almak için geldi. Evin içinde bulunan tanklardan kamyona akaryakıt ikmali yapıldığı sırada alanda içilen sigaradan dolayı tutuşan yakıt tankları bir biri ardına büyük bir gürültü ile patladı.

Büyük gürültü meydana gelen patlamanın ardından olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ve 112 ambulans ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri  yanan kamyona ve eve tazyikli su ile müdahalede bulunurken, çıkan yangında araç tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, kamyon ve ev içerisinde tankların bulunduğu alandaki yangın  ise güçlükle söndürüldü.

Patlama ile olay yerinde bulunan İbrahim Sarısu ve evinde bulanan çocukları ve eşi yaralanırken, yaralılar ambulanslar ile Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemi altına alınırken, kamyon sürücüsü ve ev sahibi gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir