• DOLAR 32.541
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2493.639
  • ...
SON DAKİKA
Viranşehir Belediye merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının da katıldığı iftar programı düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İftar yemeğine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Siyasi parti temsilcileri, kurum amir ve Müdürleri katıldı.

İftar sonrası İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel iftar programına katılan mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri başkanlarına hitapta bulunarak katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek muhtarlık kurumuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel bir önem atfettiğini belirten Erin: “Bu önemin bir anlamı var. Muhtarlık kurumu kamu idaresi ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi görüyor.

İftar programında bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı Başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olmak üzere, mahalle muhtarları, oda başkanları, belediye meclis üyeleri ve davetlilere teşekkür etti.

Ramazan ayının önemine ve maneviyatına vurgu yapan Ekinci, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, paylaşmanın bol olduğu bir ay olduğuna dikkat çeken Ekinci, “Bizler zaten muhtarlarımızla her zaman bir araya geliyoruz ama bu sefer de Ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelmek istedik. Viranşehir’i seven, Viranşehir için çalışan büyük bir ailenin bireyleriyiz hepimiz. Belediye başkanı olarak seçildiğim ilk günden beri Viranşehir için nasıl daha iyi hizmet edebilirim, Viranşehir’de nasıl daha güzel işler yapabiliriz diye düşündük ve bu gayretle çalışmalarımızı sürdürdük. Bunu yaparken de en önemli destekçilerimiz muhtarlarımız oldu. Hemen hemen her işimizde muhtarlardan görüş, fikir ve destek aldık.

Bu bakımdan da muhtarlarımız ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Rabbim tutulan tüm oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin inşallah. Herkese hayırlı Ramazanlar ve iftarlar diliyorum” dedi.

Programda bir selamlama konuşması yapan ilçe Kaymakamı Önder Çengel de Ramazan ayının önemli bir ay olduğunu belirterek, mübarek ayın birlik ve beraberliğe vesile olması dileğinde bulunarak, katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir