• DOLAR 32.501
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.298
  • ...
IHO EBRAR Çad'da yardım çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ramazan çalışmaları kapsamından Çad'da sürdürdüğü IHO EBRAR, önceki günlerde başkent Encemine'de gıda yardımı ve iftar organizasyonu, Baguriumi bölgesinde yüzlerce aileye gıda kolisi ve kurban eti dağıtımı, binden fazla kişiye iftar vererek çok sayıda Kur'an Kursu öğrencisine de Kur'an-ı Kerim hediye etti.

 

Bölgede sürdürdüğü yardım çalışmaları kapsamından her gün 600 kişiye iftar vermeye devam kuruluş, onlarca aileye "Süt Keçisi" dağıtıp yetim ve ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım ulaştırdı.

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında konuşan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR Yönetim Kurulu üyesi Yunus Yıldırım, "Ramazan 2022 çalışmaları kapsamında mağdur coğrafyalardan olan Çad'da hayırseverlerimizin desteğiyle projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hayırseverlerin bağışladığı nakit yardımları yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdık. İhtiyaç sahiplerinin bütçelerine düzenli katkı sağlamak amacıyla başlattığımız 'Süt Keçisi' projesi kapsamında onlarca aileye de süt keçisi verdik. Her gün olduğu gibi bu akşam da 600 civarında kişinin katıldığı bir iftar verdik. Buradaki yetim, fakir ve ihtiyaç sahihi kardeşlerimiz adına hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir