• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...
Sakarya'da Siyer Yarışması'nda dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Sakarya İl Temsilcisi Faruk Kılıman, İkinci kategoriden yarışmaya katılıp dereceye giren Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Cemre Coşkun ve Erenler Süleyman Şah Ortaokulu öğrencisi Aybüke Düz isimli öğrencileri okullarında ziyaret ederek ödüllerini takdim etti.

Yetişkin kategorisinde (dördüncü kategori) dereceye giren Muhammed Nur Aktoprak ve Rıdvan Adıgüzel'in de ödülleri, Peygamber Sevdalıları Derneği'nde düzenlenen ödül törenine onur konuğu olarak katılan Akyazı İmam Hatip Mezunlar Derneği Başkanı İsmail Kâhya tarafından takdim edildi.

Ödüllerin takdim edilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Akyazı İmam Hatip Mezunlar Derneği Başkanı İsmail Kâhya, dereceye girenleri tebrik ederek bu tür çalışmaların çok önemli olduğunu ifade etti.

Dereceye giren yarışmacılardan Muhammed Nur Aktoprak da yapılan çalışmaları takdir ederek, "Hazırlık aşamasında sadece okumakla kalmayıp aynı zamanda okuduğumu anlayıp amel etmeye çalıştım. Yarışma sürecinde en çok dikkat ettiğim husus bu oldu." dedi.

Yapılan çalışmaların hayırda yarışmak olduğunu belirten Peygamber Sevdalıları Sakarya İl Temsilcisi Faruk Kılıman ise kaybedeni olmayan yarışmayı düzenleyenlere ve yarışmaya katılanları tebrik etti.

Kılıman, "Allah- u Teâlâ Kur'an-ı Kerimde iman edenlerin vasıflarından bahsederken, müminlerin hayırda yarıştıklarını belirtir. Bu hayır yarışında emeği geçen yüzbinlerce emek sahibine rabbimiz tarafın bildirilen bir müjdedir." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir