• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Konya siyer yarışmasına hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya Peygamber Sevdalıları Platformu Türkiye genelinde düzenlenecek umre ödüllü siyer sınavı için bütün hazırlıkları tamamladı.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklerden Fatih Der Başkanı Mehmet Zülfi Tan, "Platform olarak ikincisi düzenlenen siyer sınavı için üç aydır yaptığımız hazırlıklarımızı tamamladık. Büyükler kategorisi için 270, küçükler kategorisi için de 130 yarışmacı kaydını yaptırdı. Büyükler `Nebevi Davet`, küçükler de `Sevgili Peygamberimiz` adlı eserlerden sorulacak 100 soru ile imtihan edileceklerdir.

 

Sınavın Konya ayağı 26 Mayıs’ta Mevlana Türbesi yanında olan Akçeşme İlköğretim Okulunda yapılacaktır. Sınav yeri adresini ve saatini bütün yarışmacılara SMS ile bildirdik. Umarım Konyalı hemşerilerimiz de dereceye girerek umreye giderler. Bütün yarışmacılara başarılar dilerim. Ayrıca bu hayırlı yarışma için Akçeşme İlköğretim Okulunu tahsis eden Karatay Kaymakam’ı Mustafa Altıntaş ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergün’e teşekkür ederim” dedi.   (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri