• DOLAR 32.559
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2424.18
  • ...
Gebze Evden Eve Nakliyat Firması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evden eve nakliyat, taşınma telaşı ile birlikte her zaman kaygı ve stres verici bir işlem olmuştur. Göçmen Nakliyat firması sizlere bütün taşınma telaşını unutturacak tatmin edici hizmetler sunmaktadır. Eşyaların toparlanması, yeni adrese nakliyesi, hasarsız montajı ve tekrar eşyaların yerleştirilmesi gibi işlemler soru işaretleri ile birlikte stresi de beraberinde getirmiştir. Bunca iş yükü özellikle çalışan çiftler için oldukça zaman kaybı. Gebze evden eve nakliyat firması Göçmen Nakliyat olarak tüm bu iş yükünü büyük bir sorumlulukla omuzlarınızdan alıyor, aynı zamanda eşyalarınızın profesyonel nakliyesini gerçekleştiriyoruz.

Göçmen Nakliyat’tan Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti

Firmamızla anlaşmanız halinde başlangıç aşaması olarak ücretsiz ekspertiz arkadaşımızı evinize yönlendiriyoruz. Firma eksperimiz, daha profesyonel bir taşınma için eşyalarınızı yerinde inceliyor, gerekli ambalajlama malzemeleri ve gerekli araç boyutunun tespiti yapılıyor. Evden eve nakliyat, taşınma sigortası ve nakliyat sözleşmesi ile birlikte taşınma süreciniz başlamış oluyor. Uzman ekibimiz önceden belirtmiş olduğunuz saatte taşınma işlemlerine başlıyor.

Güvenilir Marka Ödüllü Evden Eve Nakliyat Şirketi

Güvenilirliği ve tam müşteri memnuniyetini hedef edinen firmamız gerek müşterilerine sağladığı kusursuz hizmet anlayışıyla gerekse sözleşmeli ve sigortalı olmasıyla Güvenilir Marka Ödüllü Evden Eve Nakliyat şirketi olmuştur. Sorunlara anında yapıcı çözüm prensibi ve olumlu yaklaşımlarıyla da Göçmen Nakliyat, Gebze’de öncü firma haline gelmiştir. Tam müşteri memnuniyetini vizyonları arası dahil eden firmamız, Gebze merkezli olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Gebze Evden Eve Nakliyat Hizmeti Nasıl Yapılıyor?

İlk aşama olarak bütün eşyalarınız profesyonelce paketleniyor. Başta koltuk takımlarınız, beyaz eşyalarınız ve mobilyalarınız olmak üzere hassas bir paketleme işlemi uyguluyoruz. Marangozlarımızca gardrop ve diğer mobilyalarınızın demontaj işlemi yapılıyor. Sökülen parçaları paketleyerek olası hasarların önüne geçmiş oluyoruz. Paketleme işleminin ardından eşyalarınızın kapalı kasa araçlarımıza yükleme işlemi başlamış oluyor. Bu süreçlerin tamamı İzmit evden eve nakliyat hizmetimiz için de aynı şekilde yapılmaktadır.

Asansörlü Gebze Evden Eve Nakliyat

Bu aşamada özellikle çalışan çiflerimiz için Asansörlü evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz. Gelişen teknoloji ile birlikte müşterilerimize sağlamış olduğumuz evden eve nakliyat asansörü, paketlenen eşyalarınızı hem zamandan tasarruf ederek hızlıca aracımıza yüklenmesini sağlıyor hem de olası hasarların önüne geçmiş oluyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir