• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
Van'da Grup Tillo ile ramazan coşkusu yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Düzenlenen ilahi programına katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın,

Memnuniyetini dile getirerek gelenlere teşekkür etti.

 

Programda yaptığı konuşmada Ramazan günlerini değerlendirmek gerektiğine dikkat çeken Aydın, "Birlik ve beraberlik duygularımızın yoğunlaştığı şu günlerde, hemşehrilerimizle birlikte Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak, bir feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olan mübarek günleri İpekyolu'nda da en iyi şekilde değerlendirmek için Belediye olarak programlar düzenlemeye devam ediyoruz. Bu vesile davetimizi kırmayarak ilimize gelen Grup Tillo sanatçılarımıza ve siz değerli hemşehrilerimize bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz." dedi.

İpekyolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Ramazan ayı gecelerini coşkuya dönüştüren İpekyolu'nda, "Ramazan Akşamları Etkinlikleri" kapsamında Kent Meydanı'nda Grup Tillo tarafından söylenen ilahilere kent meydanındaki vatandaşlarda eşlik etti.

Vanlılar, kardeşlik duygularının pekiştiği ve Ramazan bereketinin paylaşıldığı bir akşam geçirdi. Türkçe, Arapça, Kürtçe olmak üzere üç dilde söylemiş oldukları birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle sahne alan Grup Tillo, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Uzun zamandır böylesine coşkulu bir topluluk karşısında sahne almadıklarını ifade eden Grup Tillo solistleri ise manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı bu mübarek ay dolayısıyla Van'da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir