• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Yozgat`ta Bekir Bozdağ Coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

YOZGAT -Erdoğan`ın 61. Hükümet`te, Bekir Bozdağ`ın başbakan yardımcılığına getirildiğini açıklamasının ardından hemşehrileri, Yozgat Cumhuriyet Alanı`nda toplandı.


Davul zurnaların çalınıp, halayların çekildiği Cumhuriyet Alanı`ndaki kutlamalara Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe teşkilatının bazı yöneticileri de katıldı.


Vatandaşlarla birlikte halay çeken Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, Yozgat milletvekili Bekir Bozdağ`ın Başbakan Yardımcılığına getirilmesine çok sevindiklerini, bugüne kadar kente yaptığı hizmetlerin bundan sonra da Başbakan yardımcısı olarak devam edeceğine yürekten inandıklarını söyledi.


Yozgat halkının bütün seçimlerde AK Parti`ye tam destek verdiğini belirten Başer, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bekir Bozdağ`ı başbakan yardımcılığına diğer hemşehrimiz olan Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Bey`i de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına getirerek Yozgat`ı ödüllendirmiştir" dedi.


Öte yandan Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık da Bekir Bozdağ`ın Başbakan Yardımcılığına getirilmesinden gurur duyduklarını dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.


Özışık, Bozdağ`ın grup başkanvekilliği görevindeyken Yozgat`ın menfaati için çalıştığını belirterek, "Yozgat ile ilgili projelerimizi hayata geçirme noktasında katkıları olacağında eminiz. Kendilerine yeni görevlerinde, odamız ve üyelerimiz adına muvaffakıyetler diliyoruz" diye konuştu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir