• DOLAR 32.541
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2430.829
  • ...
Diyarbakır`da büyük uyuşturucu baskını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Valiliğinden alınan bilgilere göre, Lice, Kocaköy ve Hazro İlçesi ve bazı köylerde  uyuşturucu kaçakçılarına yönelik büyük bir baskın başlatıldığı açıklandı.

 

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak yaptığı açıklamada, "Lice, Kocaköy ve Hazro ilçelerindeki 5 köyde uyuşturucu ekim, işleme ve daha önce üretilenlerin depolandığı yer ile bunları eken, saklayan ve depolayan kişilere yönelik olarak istihbarat birimlerinin tespit ettiği alanlarda Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığının idaresinde 23 Mayıs Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren uyuşturucu baskını başlatılmıştır” dedi.

 

Operasyona Jandarma Bölge Komutanlığının sevk ve idaresinde Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat, Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı ile geçici köy korucularından oluşan güvenlik görevlileri, hava destek unsurları ile zırhlı araçların desteğinde Diyarbakır İl Jandarma Bölge Komutanlığının narkotik istihbarat, narkotik köpekler ve diğer ilgili uzman ekipler katılıyor.

 

Baskının devam ettiği, ele geçirilen maddelerle ilgili daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi. (M.Sait Adiyaman -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir