• DOLAR 32.553
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2426.89
  • ...
Ceyhan`da siyer sınavı için yer verilmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Ceyhan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Yaylacı, Peygamber Sevdalıları Platformunun kutlu doğum etkinlikleri kapsamında 26 Mayısta düzenleyeceği kutlu doğum siyer sınavına yer tahsisi talebini reddetti.

 

"Dernek ve vakıflara okul binalarımızı tahsis edemiyoruz"

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Ceyhan İlim Der Başkanı Sedat Bahadır, 26 Mayısta düzenlenecek olan siyer sınavını Ceyhan koordinatörlüğü olarak kendilerinin de düzenleyeceğini ifade ederek, "Sınav için yer talebinde bulunmak üzere dilekçemizle Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulunduk. Fakat başvuru dilekçemize kısa bir süre sonra ret cevabı geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gerekçe olarak da okul binalarının dernek ve vakıflara tahsis edilmeyeceği yönündeki kararlarını gösterdi" dedi.

 

 Alınan karar sadece peygamber sevdalılarına mı yönelik?

Taleplerinin reddedilmesinden sonra 18 Mayısta Ceyhan İmam Hatip Lisesinde başka bir dernek tarafından sınav düzenlendiğini ifade eden Bahadır, "Acaba ilçe milli eğitim müdürü aldığı bu karar ile çifte standart mı uyguluyor. Alınan bu karar sadece Peygamber Sevdalıları Platformuna yönelik mi bunu çok merak ediyoruz. Bizler bu kararından dolayı ilçe milli eğitim müdürünü kınıyoruz" dedi.

 

Bahadır son olarak, bütün sıkıntılara rağmen platform olarak siyer sınavını Ceyhan'da düzenleyeceklerini belirtti.  (Bayram Solak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir