• DOLAR 32.569
  • EURO 34.722
  • ALTIN 2410.534
  • ...
Hür Gençlik Nusaybin'den iftarlık ikramı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Hür Dava Partisi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatınca düzenlenen etkinlikte, iftara trafikte yakalananlara hurma ve su dağıtımı yapıldı.

Bu etkinliği yapmalarının amacına değinen Hür Gençlik İlçe Gençlik Kolları Nusaybin Başkanı Abdüsselam Şayık, Ramazan ayının birlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Yapılan etkinlikle ilgili insanlardan güzel dönüşler aldıklarını belirten Şayık, yaptıkları etkinliğin Allah katında da kabul olmasını temenni ettiklerini söyledi.

 

"Maneviyatın yoğun olduğu Ramazan ayında yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptık"

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Şayık, "HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak Nusaybin'in tarihi İpek Yolunda bu mübarek iftar vaktinde trafikteki kardeşlerimize ikramlarda bulunduk. Maneviyatın yoğun olduğu bu mübarek Ramazan ayında yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine binaen böyle bir etkinlik düzenledik. Hamdolsun çok güzel geçiyor ve insanlardan güzel tepkiler alıyoruz. Yüce Allah'tan temennimiz budur ki; tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, hayır ve hasenatları kabul eylesin. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir