• DOLAR 32.452
  • EURO 34.501
  • ALTIN 2474.348
  • ...
IHO EBRAR Çad ve Kamerun'da Ramazan çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak önemli çalışmalara imza atan IHO EBRAR, Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Afrika kıtasında bulunan Çad ve Kamerun ülkelerine ekip yollayarak yardım ulaştırmaya başladı.

 

Çad'da başlattıkları yardım çalışmaları hakkında bilgi veren IHO EBRAR Yönetim Kurulu üyesi Yunus Yıldırım, "Ramazan 2022 çalışmaları kapsamında, hayırseverlerin desteğiyle mağdur coğrafyalardan olan Çad'da çalışmalarımıza başladık. Rahmet, bereket, yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı Ramazan ayında dünyanın diğer mağdur coğrafyalarında olduğu gibi Afrika'nın Çad ve Kamerun ülkelerinde hayırseverlerimizin verdiği zekât, fitre, sadaka ve bağışlarından oluşan projelerimizden bazılarını gerçekleştirdik. Bugünkü yardım projeleri kapsamında 600 kişilik iftar yemeği verdik. Yüzlerce kişinin faydalandığı gıda kolilerini yetim, fakir ve ihtiyaç sahipleri ulaştırdık. Buradaki yetim, fakir ve ihtiyaç sahipleri adına hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

"Bir hafta boyunca yardım çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Yıldırım, "Bir haftalık program dâhilinde iftar sofralarını kurmaya devam edeceğiz. Yüzlerce kişinin faydalanacağı gıda kolilerinin dağıtımına devam edeceğiz. Yetimlere bayram harçlığı ve giyim yardımında bulunacağız, yetim ve fakir çocuklara giyim yardımımız olacaktır. Burada çok ciddi mağduriyetler var. Hayırseverlerden buradaki kardeşlerimizin sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletmeye davet ediyoruz. Rahmet ve merhamet ayında iyilik her yetim ve yoksulun evine ulaşsın istiyoruz." diye konuştu. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir