• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
Gündüz okul gece birahane
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde bulunan Hürriyet İlkokulunun gece saatlerinde  adeta içkicilerin mekânı haline geldiği iddia edildi.

 

Öğrencilerin verdiği bilgilere göre,  okulun dağılmasından hemen sonra okul bahçesine gelen içkici ve esrarkeş oldukları ifade edilen kişilere gürültü çıkarıp halkı rahatsız ediyor. Halkın korkup ses edemediği bu kişiler içki şişelerini de okulun bahçesine bırakıp sabah saatlerinde okul bahçesinden ayrılıyorlar.

 

Sabah okula geldikleri zaman içki şişelerini gördüklerinde psikolojilerinin bozulduğunu dile getiren öğrenciler, bu durumdan şikâyetçi olduklarını ancak hiçbir önlemin alınmadığını ifade ettiler.

 

Öğrenci velilerinden İkram Kadğa, oğlunun bu  okulda öğrenci olduğunu ifade ederek yetkililerin bu soruna bir çözüm bulmasını istedi. Kağda, yetkililer okul bahçesinin kötü amaçla kullanılmasına engel olunması gerektiğini ifade ederek “Yoksa çocuklarımızın psikolojileri bozulmaya devam edecek.” İfadelerini kullandı. (Mehmet Furkan/Fikret Kavgalı-İLKHA)    

Bu haberler de ilginizi çekebilir