• DOLAR 32.525
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2422.632
  • ...
Batman’da Kur’an ziyafeti programına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur’an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, yaptığı yazılı açıklamada, programın Salih Özdemir Parkı'nda 15 Nisan Cuma günü düzenleneceğini bildirdi.

Cudi Mahallesi'ndeki parkta saat 21.30'da başlayacak programda Hafız Şeyh Münir Abdulcevad ve İmam Hatip Havzullah Kavak hocanın Kur'an-ı Kerim okuyacağını belirten Üzümcü, "Kur'an Ziyafeti ve Dua" programına tüm halkı davet ettiklerini kaydetti.

Üzümcü, “İnsanlığa hayat rehberi olarak gönderilen yüce kelam Kur’an-ı Kerim’in Ramazan ayında indirilmiş olması, bu oruç ayına farklı bir anlam yüklemiş ve adeta bu ayı taçlandırmıştır. Bizi karanlıklardan aydınlığa çıkaran yüce Kur’an, elbette bu ayda daha çok okunmalıdır. Manasını ve bize olan mesajlarını anlamak için gayret edilmelidir.” dedi.

Kur’an Nesli Platformu olarak, toplumun yeniden Kur’an’la dirilmesi, hayat bulmasının en büyük arzuları olduğunu vurgulayan Üzümcü şöyle devam etti:

“Kur’an-i bir kardeşliğin, toplumda yeniden inşası gerçek hedefimizdir. Bu vesileyle kelamların en güzeli olan Kur’an-ı Kerim’i güzel sesli hafızlarımızın sesinden dinlemek ve Kur’an ayı olan bu Ramazan ayında halkımıza Kur’an ziyafeti vermek adına bu cuma akşamı Cudi Mahallesi Salih Özdemir Parkı’nda ikincisini düzenleyeceğimiz ‘Kur’an Ziyafeti ve Dua’ etkinliğimize yediden yetmişe tüm Batman halkını davet ediyoruz.”(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir