• DOLAR 32.353
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2305.395
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-İzmit-Kandıra yolunun 0-19. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Çanakkale-Aliağa-İzmir yolunun 27. kilometresinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü kapatılarak, ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Saimbeyli-Feke-Kozan yolunun 58-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Zigana Geçidi-Torul-Gümüşhane yolunun 6-20. kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Zonguldak-Karabük İl Sınırı-Yenice-Karabük yolunun 33-34. kilometreleri arasında şev yüzeylerine çelik ağ yapılması çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında kısa süreli aralıklarla yol trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Adıyaman-Kâhta yolunun (Feribot İskelesi mevkii) 53-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Belören-Hadim yolunun 14-17. kilometreleri arasında Eyiste Viyadüğü yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 0-1. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10-Karlıova-Bingöl yolunun 30-38. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir