• DOLAR 32.54
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2488.604
  • ...
Sopayla öldürdüğü eşinden bir sene sonra boşanmış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin’de 27 Aralık 2008'de kaybolduğu bildirilen hemşire Diba Sürer’in (45), eşi E.Sürer (52) tarafından öldürüldüğünün belirlenmesinin ardından tutuklanan zanlı ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

 

İstanbul'da bir okulda coğrafya öğretmenliği yapan zanlı E.Sürer'in 2009 yılının nisan ayında eşi Diba Sürer'in kayıp olduğunu bildirerek Mersin Aile Mahkemesi'ne boşanma ve velayet davası açtı. İstanbul'da bulunan evlerinin Diba S. tarafından satılabileceği gerekçesiyle mahkemeden koruma talebinde bulunan E.Sürer'in kayıplıktan dolayı iki kardeşini şahit göstererek 2010 yılı haziran ayında eşinden boşandı. E.Sürer davanın sonuçlanmasının ardından evdeki tedbir kararını da kaldırttı. Polislerin Diba Sürer'in cesedinin bulunması için çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

 

Polis, Mersin'de 27 Aralık 2008'de kayıp müracaatıyla aranan hemşire Diba Sürer'in eşi E.Sürer'i gözaltına almış eşini döverek öldürdüğünü ve cesedini Tarsus civarındaki bir dere kenarına attığını itiraf eden zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.   (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir