• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
Ak Parti Van İl Başkanlığı,HÜDA PAR`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Ak Parti İl heyetini HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Mehdi Oğuz, İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, başkan yardımcısı Fevzi Doğan, İl sekreteri Cemalettin Ucak, İl muhasibi Muzaffer Balıkçı ve İl idare kurulu üyesi Taner Takar karşıladı.

 

Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras Hür Dava Partisi’nin hayırlı olmasını ve hizmette açık kalan noktaları tamamlaması için başarılar diledi. Ülkenin birikmiş sorunları karşısında Parti olarak her şeyi düzeltemediklerini söyledi.

 

Çözüm sürecinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Aras, “Bu ülke seksen yıldır sorunlarla, darbelerle boğuşuyor. Bu boğuşmaların oluşturduğu derin yapıları bitirmek kolay değil” dedi.

 

HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Ak Partinin yapmış olduğu ziyaretten dyduğu memnuniyeti ifade ederek parti programından söz etti ve açıklamalarda bulundu.

 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Mehdi Oğuz ise, camia olarak geçmişten beri sistemden zulüm gördüklerini, hatta on yıllık Ak Parti iktidarı döneminde altı yüz yılı aşkın ceza gördüklerini ifade etti.

 

Yüksekova’da katledilen kapatılan Mustazaf-Der başkan yardımcısı Ubeydullah Durna’nın faillerinin bulunamamasının şüphe uyandırdığını kaydeden Oğuz, Oslo benzeri görüşmelerden sonra veya önce bu camialarına sürekli baskınlar yapıldığını ve bununda şöyle bir şüpheye sebep olduğunu söyledi.

 

Oğuz son olarak, “Acaba bu gibi görüşmelerde İslami camiamız iki taraf arasında pazarlık konusu mu oluyor” diyerek şüphesini dile getirdi.

 

Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ise bu gibi cezaları onaylamadıklarını belirtti. (Murat Dalgın – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir