• DOLAR 32.59
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2522.262
  • ...
Batman`a Modern Diş Hastanesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`da inşaatına başlanılan yeni Diş Hastanesi Binası, 2011 Kasım ayında hizmetine başlayacak.

 

Basın kavşağı yanında bulunan Diş Hastanesi, her gün gelişen ve artan nüfusuyla Batman`ın ihtiyacını karşılamazken, eski 1 Nolu Sağlık Ocağı yerinde yapılan yeni diş hastanesi binasının inşaat çalışmaları son hız devam ediyor.

 

Şuan ki 20 ünitelik diş hastanesi hizmet vermeye devam ederken, 40 ünitelik tasarlanan yeni diş hastanesinin 2011 Kasım ayında teslim edilmesi bekleniyor. 2012 yılının başında faaliyete girmesi beklenen modern ve yeni Diş Hastanesinin Batmanlı vatandaşları büyük ölçüde rahatlatacağı gözüküyor.

 

Diş hastanesiyle ilgili çok sıkı ve süratli bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat, "Benim aldığım son bilgi sekiz ayda bitmesiyle ilgiliydi. Şuanda da inşaatı devam ediyor. Ödenekleri de yeteri miktarda var. Diş hastanesinin yapımı şuanda normal seyrinde devam ediyor. Muhtemelen 2012`nin başında yeni diş hastanemiz hizmete girer." dedi.

 

Yeni yapılacak olan diş hastanesinin kırk ünitelik bir diş hastanesi olduğunu belirten Kubat, "Ameliyathanesi de yapılacak olan yeni ve modern diş hastanemiz son normlara uygun bir şekilde düzenlenmiş. Şuanda diş hastanemizde yeteri kadar diş hekimi var." dedi.

 

Kubat, Diş hastanesi bittikten sonra eksikliklerin olması durumunda bakanlıktan gerekli yardım taleplerinde bulunacaklarını kaydetti.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir