• DOLAR 32.579
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.796
  • ...
BDP`li Vekilin Peygamberi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber 

Dün Meclis Çözüm Komisyonu toplantısında Bdp Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu konuşmasında, öcalanı Peygamber olarak gördüğünü ifade etmeye çalıştı. İşte zenderlioğlunun yaptığı konuşma...

“Bugün 4 din dahil bir insanın Öcalan`dan rahatsızlık duyduğunu görmedim. Bazı insanların kaprisleri olabilir, doğaldır. Peygamberler dünyaya gelince herkes zorlanmıştır. Bir şeye önce kendisi inanır sonra da başkasını inandırır. Bugün her peygamber dünyaya gelince böyle yapmıştır. Dinini millete kabul ettirme düşüncesini deklara edince bir uğraş verilmesi gerekir, doğruluğunun ortaya konulması gerekir. Bu açıdan sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum.” dedi.

Ayrıca BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy da, “Kurtuluş Savaşı başarıya ulaşmasaydı Atatürk terörist ilan edilirdi” dedi.

PKK`lılara yönelik “terörist” ifadesinin kullanılmasına itiraz ederek, “Herkesi terörist görürseniz onunla oturup konuşamazsınız. Devleti sadece yönetmek yetmez, Kürtler ile diğer ilgili tarafların da yönetime katılması gerekir. Öcalan`ın pozisyonu budur" ifadelerini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir