• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
Gaziantep'te apartmandan çıkarılan çift silahla binaya ateş açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Olay, Şahinbey ilçesi Mavikent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ö.H. ve S.H. ikamet ettikleri apartmanda komşularıyla çeşitli nedenlerden dolayı sorunlar yaşamaya başladı. Sorunların büyümesi üzerine 30 daireli apartman sakinlerinin tamamı çiftin binadan çıkması imza toplamaya karar verdi.

Apartman sakinleri topladıkları imza ile çiftin binadan çıkması için Şahinbey Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü'ne başvurdu. Başvurunun ardından durumu değerlendiren belediye yetkilileri, daire sahibine ulaşarak çiftin evden uzaklaştırılmasına yönelik karar verdi. Daire sahibi de çiftten belediye yetkililerinin aldığı karar gereği bir an önce evi boşaltmalarını istedi.

Belediyenin aldığı kararın ardından apartmandan çıkarılan çift, evi taşıdıktan sonra binaya silahla rastgele ateş etti. Apartman yöneticisi M.K’nin aracının camlarını da kıran çift, daha sonra apartmandan ayrıldı.

Apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, çevrede araştırma yaptı.

Jandarma ekipleri çiftin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürürken, olay anı ise apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir