• DOLAR 32.595
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2507.88
  • ...
Soytarılık yapma Zelenskiy
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Bilindiği üzere Zelenskiy bir Yahudi.

Elbette zulmetmediği ve yeryüzünde fitne çıkarmadığı sürece kimsenin Yahudi karşıtı olmasına gerek yok.

Onun dini ona bizim dinimiz bize…

Ne var ki Zelenskiy salı günü yaptığı açıklamada devlet başkanı gibi davranmak bir yana stratejk zekaya sahip bir insan ölçüsünde konuşmaktan bile uzaktı.

Önce ne dediğini aktaralım

Rus istilası sona erse bile ülkenin büyük bir dönüşüm yaşayacağını belirten Zelenskiy "Ukrayna kesinlikle başından beri istediğimiz şeye dönüşmeyecek. Bu imkansız. Tamamıyla liberal ve Avrupalı, böyle bir şey olmayacak. Tüm halkımız bizim büyük bir ordumuz olacak. 'Geleceğin İsviçre'sinden' bahsedemeyiz. Kendine has görünüşe sahip bir 'büyük İsrail'e dönüşeceğiz" dedi.

Eyvallah liberal olma…

İsviçre de olma ama "israil olmak" ne demek…

Sadece Siyonist işgal rejimini dese hadi yine neyse "büyük israil "diyor…

Bay Zelenskiy bu konuda resmen çuvalladı.

Bu ne biçim benzetme yahu!

Zelenskiy Filistin halkı ile özdeşim kurması gerekirken, biz de Filistinliler gibi bağımsızlığımız için , onurumuz için savaşıyoruz diyeceğine "büyük israil olacağız" diyor.

Yani bay Zelenskiy ya Siyonist rejimin tıpkı Rusya gibi bir işgalci olduğunu bilmiyor (ki biliyordur) ya da meseleye etnik daha doğru bir ifade ile ahlaksızca yaklaşıyor. Çünkü bir meselede velev ki mevzubahis olan kavminiz olsa bile adil değilseniz terazinizin tarttığı şey adaletsizliktir, yani ahlaksızlık!

Bay Zelenskiy Ruslar senin vatandaşlarını, çocuklarını öldürünce “Ey medeni dünya bu caniyi durdur” diye bağıracaksın ama selamete erersem ben de bir cani olacağım diyorsun ha!!

Bu aymazlıktır.

Yoksa siz Siyonist işgal rejiminin cani olmadığını mı söyleyeceksiniz.

Biz sarı saçlı mavi gözlü çocukları öldüren Rusları lanetledik ama siz Filistin halkına kan kusturan Siyonist rejime özenecekseniz sizin bu yaptığınıza ancak paçozluk denir…

Soytarılık denir


Bu haberler de ilginizi çekebilir