• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Batman’da bir esnaf Ramazan ayına özel indirim yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İş yeri işletmecisi Mehmet Şirin Bağrıyanık, İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan ayı boyunca inşaat malzemeleri fiyatlarına indirim uygulayacağını söyledi.

Yaptığı kampanyayla bir nebze de olsa inşaat malzemesi ihtiyacı olanlara katkısının olmasını istediğini belirten Bağrıyanık, indirim kararının tüm esnafa örnek olması temennisinde bulundu.

Mehmet Şirin Bağrıyanık

“Bir farkındalık oluşsun istedik”

Ramazan’da zam yapanların aksine ürünlerde indirime gittiklerini dile getiren Bağrıyanık, “Yaklaşık 15 senedir Batman’da bu işletmedeyiz. Ramazan ayı vesilesiyle bazı firmaların tam tersine biz bir kampanya başlatmaya karar verdik. Bu kampanyada da istedik ki farkındalık oluşsun. Diğer esnaf arkadaşlar da böyle indirimler yapsın. Her şeye inat ürünlerimizin çoğunda yaklaşık 20 kalemde indirime gittik. İstedik ki insanlar faydalansın.” dedi.

“Uygulamamız müşterilerimiz tarafından gayet güzel karşılandı”

Başlattığı kampanyanın herkes tarafından olumlu karşılandığını vurgulayan Bağrıyanık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Çoğu kişi yılbaşı olunca kampanya yapıyor, anneler günü oluyor kampanya yapıyor. Niye mübarek Ramazan ayında ve insanların faydalanacağı bu ayda kampanya yapılmasın ki? Bu zor zamanlarda özellikle inşaat ve yapı malzemelerinin fiyatının yükselmesi insanları zor duruma sokmuştur. Bir nebzede de olsa katkımız olsun diye Ramazan ayı vesilesiyle böyle bir indirim kampanyası başlattık. Bu uygulamamız müşterilerimiz tarafından gayet güzel karşılandı ve olumlu tepkiler aldık. Bu süreçte müşterilerimiz ihtiyacı olan ürünleri alabildiler. Herkesin böyle kampanyalar başlatmasını tavsiye ediyoruz.”

Mehmet Emin Zengin

“Ramazan ayında herkes indirim yapmalı”

İş yeri müşterilerinden Mehmet Emin Zengin, bu tür indirimleri olumlu bulduklarını söyledi.

Bu kampanyanın diğer esnaflara da örnek olmasını isteyen Zengin, “Yaklaşık 15 senedir bu firmayla çalışıyoruz. Müslüman halk olarak Ramazan ayında indirim beklerken maalesef ülkemizde zamlarla karşılaşıyoruz. Nispeten de olsa bu tür indirimleri çok olumlu buluyoruz. Hem dinimize uygun hem de vatandaşın bugünkü alım gücüne bayağı katkıda bulunuyor. Bu uygulamanın aynı şekilde diğer esnaflara da örnek olmasını bekliyoruz. Bu Ramazan ayında herkesin indirim yapmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

İdris Oğuz

“Bu davranış örnek alınmalı”

Ürünlerde kampanya başlatan iş yeri komşusu İdris Oğuz ise şunları söyledi: “Ramazan ayı vesilesiyle komşumuzun ürünlerinde indirim yapmasını takdirle karşılıyoruz. Bu tür indirimleri bütün esnaf arkadaşlardan bekliyoruz. Bu indirimler örnek alınması gerekiyor.”(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir