• DOLAR 32.37
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Vali`den yeraltı çarşısı esnafına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Pazartesi günü yağan yağmur neticesinde işyerleri su altında kalan esnafın yardım talebine kayıtsız kalmayarak yer altı çarşısına giden Vali Karaloğlu, işyerlerini yerinde incelemiş ve aynı anda İl Özel İdaresi ve DSİ Bölge Müdürü`nü arayarak, yer altı çarşısındaki suyun tahliye edilmesi ve esnafın sıkıntısının giderilmesi talimatını vermişti.

 Yeraltı çarşı esnafı, Karaloğlu`nu makamında ziyaret ederek, sorunları hakkında detaylı bilgi verdi ve çözüm için destek istedi.

 Çarşı esnafının temsilcileri, çarşıdaki suyun tahliye edildiğini, ancak bazı sıkıntılarının halen devam ettiğini dile getirdi.

 Konuyla ilgili bir komisyon kurulması talimatını veren Karaloğlu, son durum hakkında Yardımcısı Atay Uslu’dan bilgi aldı.

 Aldığı bilgileri esnafla da paylaşan Karaloğlu, "Mağdur olan esnafa elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Dün görevlendirdiğim Komisyon, şu anda çalışmalarına devam ediyor. Komisyon çalışmalarını tamamladıktan sonra, zarara uğramış esnafa nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda Van milletvekilleri ile de görüşeceğim" dedi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir