• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Kantar bağlantı yolları için 5 milyon TL ödenek sağlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, toplam 22.6 kilometrelik Kantar Köprüsü Bağlantı Yolu ve Kantar Köyü ile Yayladüzü Köyleri arasındaki stabilize yolun altyapı işlerinin yapılması ve yolun genişletilip standartlarının yükseltilerek asfaltlanması ile ilgili gerekli 5 milyon TL ödeneğin sağlandığını açıkladı.

 Yaptığı görüşmeler sonrasında Kantar Köprüsü bağlantı yollarının yapımı için gerekli evrakların Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne gönderildiğini kaydeden Özdemir, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmede yolun standardının yükseltilmesi için gerekli olan 5 Milyon TL’lik ödeneğin bugün itibariyle Batman Valiliğine ulaştırılacağını söyledi.

 Ödeneğin gönderilmesinin ardından İl Özel İdaresi aracılığıyla 5,3 kilometrelik “Kantar Köprüsü Bağlantı Yolu” ve 17.3 kilometrelik Yayladüzü Köyü ile Kantar Köyü arasındaki yollar için ihaleye çıkılacağını dile getiren Özdemir, bu şekilde en kısa zamanda köprü bağlantı yollarının standardının yükseltilerek yolun asfalta kavuşacağını ifade etti.

 Kantar Köprünün tamamlanmasının ardından bölgeye ulaşımı sağlayacak yolun kalitesinin de önem kazanacağını belirten Özdemir, yolda yapılacak genişletme ve asfaltlama çalışmaları ile vatandaşlarımızın çok daha iyi şartlara sahip bir yola kavuşacaklarını söyledi. (Cevher Ekinci - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir