• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
IHO Ebrar İdlib'te çadır kamplarda kalan yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dernek, 29 Ocak tarihinde yetimler ve mağdurlar yararına Rehber TV'de yayımlanan programın ardından hayırseverlerden gelen bağışları İdlib'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Yaptıkları çalışma ile ilgili yazılı açıklama yapan IHO EBRAR Genel Başkanı Abdurrahman Alpsoy, "29 Ocak tarihinde rehber TV’de İdlib'teki yetim ve mağdurlar yararına düzenlediğimiz programımızda hayırseverlerimizin ciddi katkıları oldu. Yapılan yardımları gıda kolisi olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. İkinci acil yardım faaliyeti kapsamında toplanan bağışlar, İdlib'te zor durumda olan binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırıldı. Bu kapsamda; 997 aileye daha gıda paketi, 500 aileye battaniye yardımı yapıldı. Daha önceki çalışmamızda da binlerce aileye odun, kömür, motorin, battaniye ve gıda yardımı yapılmıştı." dedi.

Alpsoy, "Ramazan ayının başlamasıyla birlikte hayırseverlerden gelen destekle yardım çalışmalarımız daha da yoğunlaştı. Yardım çalışmalarımıza vermiş olduğu destekler den dolayı özelde REHBER TV ailesine ve tüm hayırseverlere yetim ve mağdurlar adına çok teşekkür ederiz. Kendilerine yetim ve mağdurların dua ve teşekkürlerini de iletiyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." diye konuştu. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir