• DOLAR 32.515
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2437.413
  • ...
Batman Umut Kervanı binlerce aileye ulaştırmak üzere gıda dağıtımına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, hedeflerinin bu hafta sonuna kadar gıda dağıtımlarını tamamlamak olduğunu söyledi.

 

İhtiyaç sahipleri için 3 bin gıda kumanyası hazırladıklarını aktaran Güzel, “Bizler Batman Umut Kervanı olarak ‘Umut Ayı Ramazan’ temasıyla ihtiyaç sahibi yetim ve yoksul kardeşlerimize umut olmak adına, iftar sofralarına katkı sunup, destek olmak amacıyla şehrimizde dağıtılmak üzere 3 bin gıda kumanyası hazırladık ve bugün itibari ile dağıtımına başladık. Hedefimiz hazırlanan gıda kumanyalarının dağıtımını bu hafta sonu tamamlamaktır.” dedi.

Salih Güzel

Gıda kolilerinin pirinç, yağ, çay, mercimek, şeker ve benzeri 12 kalem temel gıdadan oluştuğunu belirten Güzel, her bir gıda kumanyasının bedelinin 250 TL olduğunu ifade etti.

“Hayırseverler gıda kumanyası bağışında da bulunabilir, kumanyaların bir kısmına da katkı yapabilirler”

Ramazan ayı boyunca yardım faaliyetlerinin devam edeceğini dile getiren Güzel, şöyle devam etti:

“Hayırseverlerimiz fitre, zekât ve her türlü sadakalarıyla bizlere istedikleri sayıda gıda kumanyası bağışında bulunabilecekleri gibi, imkânları oranında kumanyanın bir kısmına da katkı yapabilirler. Aynı zamanda, Ramazan ayı boyunca hayırseverlerimizden gelecek zekât, fitre, sadaka ve her türlü ayni ve nakdi tüm bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmalarımız kesintisiz devam edecek.”

Konuşmasının devamında Güzel, “Batman Umut Kervanı olarak Yüce Allah’tan, hayırseverlerimizin katkıları ile yapacağımız yardım çalışmalarımızı maddi ve manevi olarak hayırlı ve bereketli kılmasını, toplum olarak bizleri Ramazan ayının manevi ikliminden hakkıyla istifade edebilenlerden eylemesini niyaz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir