• DOLAR 32.462
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2478.575
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep’te patlama mağduru esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kaplan, Gaziantep’in Şehitkamil merkez ilçesi Mevlana Mahallesi’ndeki bir lokantada sanayi tipi tüpün patlaması sonucu 50 iş yeri ve 30 evin kullanılamaz hale geldiği, 4 aracın hasar gördüğü ve 2 kişinin de hafif yaralandığı bölgede esnafı ve mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Kaplan, patlama nedeniyle iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında hasar oluşan esnafa ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hasarın oluştuğu bölgelerde gezen, esnafı ve mahalle sakinlerini dinleyen Kaplan, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

Patlama sonucu birçok iş yeri ve evde büyük çapta zararın oluştuğunu belirten Kaplan, can kaybının ve yaralının olmamasının en büyük teselli olduğunu söyledi.

Esnafın ciddi anlamda zararının olduğuna dikkat çeken Kaplan, esnaf ve mahalle sakinlerinin yaşadığı mağduriyetin bir an önce giderilmesi, zararının karşılanması gerektiğini ifade etti.

Patlamanın gece saatlerinde olması nedeniyle olası facianın atlatıldığını belirten Kaplan, bu durumun şükredilmesi gereken bir durum olduğunu vurguladı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir