• DOLAR 32.591
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2508.218
  • ...
Batman’da en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

En çok kitap okuyanlara hediye takdim eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, kütüphane kullanımının önemine dikkat çekerek kitap okuma alışkanlığının kazanılması gerektiğini söyledi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ebru Yıldırım, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personeli Recep Durmaz ve Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Yahya Aydın’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ile birlikte hediye takdim eden Rektör Demir, bilgiye ulaşmanın önemli olduğunu belirterek en çok kitap okuyan akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür etti.

Yaşadığımız bilgi çağında kitap okumanın kişisel gelişim için de çok önemli olduğuna değinen Rektör Demir, kütüphane kullanımını daha etkin hale getirmek istediklerini kaydetti.

Prof. Dr. İdris Demir daha sonra üniversite kütüphanesine kitap bağışında bulunan Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Öztürk’ü ziyaret ederek kendisine teşekkür belgesi takdim etti.

Öğrencilerin gelişimi için kaynakların artmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Rektör Demir, kütüphanelerin dijital bilgi çağında da eğitim-öğretim faaliyetlerine önemli destekler sağladığını sözlerine ekledi.(İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir