• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TÜBİTAK yarışmasında ödüller sahiplerine ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman üniversitesi Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine; Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Van Bölgesi İl Milli Eğitim Müdürleri, il ve üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile proje sunumu yapan öğrencilerin velileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan TÜBİTAK Van Bölge Koordinatörü Doç. Dr. Hayati Çavuş, üç gün süren keyifli bir süreci geride bıraktıklarını söyledi.

Törenin ev sahipliğinin Batman’da yapılmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Çavuş, bu projeye emek veren herkese teşekkür etti.

Proje kapsamında yarışan öğrencilerin hepsini başarılı saydıklarını ve başarılarının devam etmesini temenni ettiklerini belirten Çavuş, ilde gerçekleşen ve geleceğin araştırmacılarına yönelik yapılan tüm faaliyetlerin artarak devam etmesini diledi.  

Doç. Dr. Hayati Çavuş’un konuşmasının ardından 12 bölgede gerçekleştirilen ve 43 tematik alanda proje başlığı bulunan yarışmada dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri açıklandı.

Belge takdiminin yapılmasının ardından program sona erdi.(İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir