• DOLAR 32.596
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2507.666
  • ...
Minik çocuklardan ihtiyaç sahipleri yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde Peygamber Sevdalıları bünyesinde faaliyet gösteren Yarım Elma Çocuk Kulübü, ailelerin de desteği ve onlarca öğrencinin katılımıyla ihtiyaç sahipleri için kermes düzenledi.

Çocuklara paylaşma bilinci aşılamak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, hazırlanan yaş ve kuru pastalar satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek olan gelir, Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Yapılan farkındalık etkinliği ile ilgili yazılı açıklama yapan Esenyurt Yarım Elma Çocuk Kulübü hocası Ayfer Gündüz, "Yardıma muhtaç olanlara destek vermek adına farklı etkinlikler de yapılabilirdi ancak biz bu etkinliğin bir kermes olması gerektiğine karar verdik. Çünkü kermesin hem insanların bu konuya ilgilerini çekmek ve kendilerini işin bir parçası olarak görmelerine vesile olabileceğini düşündük. Esenyurt Yarım Elma Çocuk Kulübü, annelerimizin desteğiyle ve çocuklarımız güzel heyecanıyla böyle bir etkinlik düzenledi. Elhamdülillah çok güzel katılım oldu. Bu etkinlikteki en büyük motivasyon kaynağımız yapacağımız yardımların ulaşacağı yerlerde tebessümler oluşturmasıdır." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir