• DOLAR 32.512
  • EURO 34.867
  • ALTIN 2480.924
  • ...
Mardin'den açılan Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market yoğun ilgi gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören ve kaliteli gıdayı uygun fiyatlarla vatandaşlara ulaştırmayı hedefleyen Tarım Kredi Kooperatif Market’in Mardin şubesi duayla açıldı.

Açılan marketin Mardin'e hayırlı olması temennisinde bulunan Mardin Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, "Ülkemizin tarım sektörünün öncüllüğünü yapan; Kooperatif Marketinin Bininci şubesini açmak için toplanmış bulunmaktayız. Eş zamanlı olarak Midyat ve Nusaybin’de de mağazalarımız açılıyor." dedi.

Türkiye'nin 74 ilinde Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin olduğunu ve 783 bin 562 kilometrelik coğrafyasına ulaşmak üzere olduklarını dile getiren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, medeniyetlerin diyarı Mardin'de Bininci şubenin açılışını gerçekleştirmenin kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

"Gıda arzında problem yok"

Türkiye’de gıda arzında herhangi bir sıkıntı olmadığını vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:

Çiftçimizden aldığımız ürünleri kendi fabrikalarımızda sağlıklı ürün olarak vatandaşlarımıza ulaştırırken biz fiyatların yukarı çıkmasında bir denge unsuru olmayı başardık. Tarım Kredi Kooperatif marketleri olmasaydı bu fiyatlar daha yukarı da olabilirdi. Biz bir denge unsuru olduk.

Konuşmaların ardından, yapılan dualarla kurdele kesimi yapılarak marketin açılışı gerçekleştirildi.

Marketin açılışına halk yoğun ilgi gösterip ihtiyaçlarını uygun fiyatlarlar karşılamaya çalıştı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir