• DOLAR 32.331
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2295.726
  • ...
SON DAKİKA
Siyonist işgal rejimi sözde başbakanından sözde sivillere: Silahlarınızı üzerinizde taşıyın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'in işgal altındaki topraklarından Beni Barak kentinde 5 işgalcinin öldürülmesi, siyonist rejimde korku ve paniğe neden oldu.

Yayımladığı görüntülü mesajda siyonist işgalcilere seslenen sözde başbakan Naftali Bennett, bir dizi yeni güvenlik önlemi kararı aldıklarını açıkladı.

İşgal edilmiş topraklarda silahlı saldırı: 5 işgalci öldürüldü
Hamas'tan Tel Aviv eylemine kutlama

Bennett, "Güçlerimiz şu ana kadar 200'ün üzerinde soruşturma ve tutuklama operasyonu gerçekleştirdi. Ayrıca, Arap toplumundaki yıllardır inanılmaz miktarda birikmiş olan yasadışı silahların toplanmasını da hızlandırıyoruz. Şimdi bunu temizlemenin zamanı geldi." dedi.

Sözde sivil olan siyonist işgalcilere seslenen Bennett, "Sizden ne bekleniyor israil vatandaşları olarak? Tetikte ve sorumlu olmanız. Gözlerinizi açın. Kimin silahı varsa şimdi onu taşımasının zamanıdır. israil vatandaşları, bu bizim ne birinci ne de ikinci terör dalgamızdır. Mücadele konusunda tecrübeliyiz. israil toplumu sınandığı zaman soğukkanlı olmayı, dirençli kalmayı ve duruma ayak uydurmayı bilir. Bizi yıldıramazlar." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir