• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 46-47. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7. kilometreleri arasında (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Nurdağı-Kilis yolunun 26-43. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. kilometreleri arasında ise bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Samsun-Ankara yolunun 21-26. kilometreleri arasında (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 53. kilometresinde Rize Havalimanı Kavşağı yapım çalışması nedeniyle Ardeşen-Rize istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

9-Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Elazığ-Bingöl yolunun 5-9. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir