• DOLAR 32.526
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2489.549
  • ...
SON DAKİKA
Elazığ'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 2 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ’ da polis ekipleri tarafından, yaşlı bir vatandaşı telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtan, yakın akrabalarının isimlerini şahsa saymak suretiyle de güvenini kazanan ve sözde operasyon dolayısıyla evinde bulunun para ve ziynet eşyalarını savcılığa götüreceklerini bildiren dolandırıcı şahısların, tespit ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlattı.

Yaşlı vatandaşın ikametine gelerek para ve ziynet eşyalarını alan B.T. (27), R.D. (27) isimli şüpheliler, suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılanaçıklamada, “Şüphelilerin, vatandaştan dolandırmış oldukları 8.250 TL para, 105 Euro, 8 adet çeyrek altın, 1 gram 24 ayar altın, 1 gram 22 ayar altın, ele geçirilerek müştekisine teslim edilmiştir. Ayrıca, üst aramalarından 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet bıçağın da ele geçirildiği şüpheli şahıslar, Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından 29.03.2022 günü adli mercilere sevk edilmiş olup çıkarıldıkları mahkeme tarafından B.T. tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.” denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir