• DOLAR 32.551
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2490.31
  • ...
Peygamber Sevdalıları Bağıvar Temsilciliği futbol turnuvası final maçını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyarbakır merkez Sur ilçesi Bağıvar Mahallesinde 20 futbol takımı kurarak turnuva düzenleyen Peygamber Sevdalıları Bağıvar Temsilciliği, final maçını gerçekleştirdi.

 

Merkez Sur ilçesi Bağıvar Mahallesinde özel bir spor kompleksinde düzenlenen final maçına Bağıvar başta olmak üzere çevre mahallelerde birçok spor sever katıldı.

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen turnuvanın amacı hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Bağıvar (Kabé) Temsilciliği yetkililerinden Ahmet Ayat, gerçekleştirilen final maçını kazanan Mehela Aliya takımını tebrik etti.

Peygamber Sevdalıları Bağıvar Temsilciliğinin her yıl düzenlemiş olduğu futbol turnuvasını bu yıl da yaptıklarını belirten Ayat, "Bu turnuvayı düzenlememizdeki amaç Bağıvar'daki kardeşlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde futbol oynamaları, kaynaşmaları ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktır." dedi.

Turnuva hakkında da bilgi paylaşan Ayat, "Turnuvamıza 5'erli gruplar halinde 20 takım katıldı. Son olarak bugün maçını gerçekleştirdiğimiz Kartalspor ile Mehela Aliya takımları yarıştı. Kazanan Mehela Aliya takımı oldu, kendilerini tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Peygamber Sevdalıları Bağıvar Temsilciliği tarafından kazanan Mehela Aliya takımına şampiyonluk kupası verildi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir