• DOLAR 32.601
  • EURO 34.835
  • ALTIN 2496.828
  • ...
HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - HÜDA PAR İl Teşkilatı, TÜMSİAD ve Anadolu Gençlik Derneğinin şubelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette heyeti, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan ve Anadolu Gençlik Derneği Bingöl Şube Başkanı Abdullah Narin, Ayasofya Camisinin tekrar ibadete açılması için HÜDA PAR'dan destek istedi.

Ayasofya Camisinin Müslümanlar için ne kadar önemli olduğunu, tekrar ibadete açık olması için tüm Müslümanların bu konuda duyarlılığını göstermesi gerektiğini söyleyen Narin, HÜDA PAR’ın hayırlı olması dileklerinde bulundu.

HÜDA PAR İl Başkanı Hamdullah Tasalı da, Ayasofya Camisinin tekrar ibadete açılması için başlatılan kampanyaya destek olacaklarını söyledi.

Heyet daha sonra TÜMSİAD Bingöl Şubesini ziyaret etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, “İlimizde yürütülen hizmetler kapsamında yapılan ziyaretlere çok önem veriyoruz.” dedi. Alimoğlu, HÜDA PAR’ın özelde Bingöl’e genelde ise Türkiye’ye çok fayda sağlayacağını umut ettiklerini söyledi.

Ziyaret karşılıklı hayır temennileri ile sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir