• DOLAR 32.545
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2476.872
  • ...
PVP Server Nerden Alınır?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Video oyunlarının modası asla geçmez. Evde video oyunları oynamak, çalışmadığınız zamanlarda vakit geçirmek için harika bir yol olabilir. Mevcut video oyunları deniziyle Minecraft, insanları bağımlı tutan etkileşimli tekliflerle öne çıkıyor.

Minecraft tam olarak nedir? Minecraft sadece başka bir video oyunu değildir; Bundan çok daha fazlasıdır. İsveçli geliştirici Markus Persson ve Mojan Studios tarafından yaratılan, "sandbox" video oyunu olarak da bilinen bir macera oyunudur. Video oyunu 2011 yılında piyasaya sürülmüştür ve o zamandan beri popülaritesi katlanarak artar.

PVP Serverler ve Minecraft

Minecraft, oyuncuların istedikleri gibi 3B yapılar inşa etmek için kullanabilecekleri çeşitli bloklar çıkarmasına olanak tanır. Birçok oyun modu elde edersiniz: savaş modu, keşif modu, inşa modu veya farklı modların bir kombinasyonu olabilir.

Keşfederken, kaynakları toplarken, küpleri inşa ederken ve savaşırken yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. Raporlar, Minecraft'ın şimdiden 200 milyon kopya sattığını ve 126 milyondan fazla aktif oyuncusu olduğunu da söylüyor. PVP server için Serverlar Gen sitesine giriş yapabilirsiniz.

Hiç kimse yavaş bir oyun ağında oynamak istemez. Yanınızda özel bir barındırma sunucusuyla, cihazınızda çalışan ve oyununuzu yavaşlatabilecek diğer uygulamalar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Ayrıca kaynakların kullanımını da etkilemeyecektir. Bu nedenle kesintisiz oyun keyfi yaşayabilirsiniz.

Oyununuzun sağlam bir Pvp serverler tarafından desteklenmesi, oyununuzu daha iyi kontrol etmenizi sağlar. Minecraft geliştiricileri, görünümü, araçları ve silahları, yaratıkları ve karakterleri ve oyunun diğer yönlerini iyileştirmek için farklı yazılım modları ve eklentiler oluşturmuştur. Oyununuzda tutmak istediğiniz tüm özellikleri kontrol edebilir ve özelleştirebilirsiniz.

Birçok barındırma sağlayıcısı, sunucunuza kimlerin erişebileceğini kısıtlamak için sunucunuzu kontrol edebileceğiniz bir kontrol paneli sağlar. Bu nedenle, daha iyi mahremiyetin keyfini çıkarabilir ve oyununuzun keyfini sorunsuzca çıkarabilirsiniz.

Ayrıca DDoS gibi çevrimiçi saldırıları azaltmak için kapsamlı ağ koruması elde edersiniz. Bu nedenle, verilerinizi riske atmadan güvenli bir ağın keyfini çıkarabilirsiniz.

Oyun deneyiminizi çoğaltmanıza yardımcı olabilecek en iyi sunucu barındırma sağlayıcılarını kolaylıkla bulabilirsiniz.

PVP için ScalaCube

ScalaCube ile tek tıklamayla 1000'den fazla benzersiz mod paketi kurarak başlayın ve sunucunuzu anında kurun. Standard, PaperMC, Spigot, FTB ve birkaç tane daha dahil sunucularla uyumludur. Forge ile özel bir Modpack seçebilir ve SkyWars, TnTRun, Sponge, HungerGames, BuildBattle vb. kullanabilirsiniz. 13 mini oyuna erişiminiz vardır.

Pano ayrıca, özel bir forge sunucusuna sahip bir Minecraft başlatıcısı oluşturmanıza ve sunucular ve modlar listenizi düzenlemenize olanak tanır. Ayrıca başlatıcı düzenini değiştirebilir ve oyuncularınızın başlatıcınız aracılığıyla sunucuya katılmasına izin verebilirsiniz.

Kontrol paneli PHP, MySQL ve Apache gibi uygulamaların yanı sıra SSH, FTP erişimi ve PHPMyAdmin ile donatılmıştır. Sunucuları Ubuntu üzerinde çalışır. Ayrıca sunucuya kök erişimi sağlarlar.

Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya dahil olmak üzere farklı kıtalarda bulunan veri merkezlerine sahiptir ve bulunduğunuz yere en yakın sunucuyu seçme esnekliğine de sahipsiniz. Bu, gecikmeyi azaltır ve harika bir oyun deneyimi için sunucuya daha hızlı erişmenizi sağlar.

ScalaCube, verilerinizi geri yüklemek için DDoS koruması ve otomatik yedeklemeler de sağlar. Tüm oyuncuların Pvp serverler ile kolayca bağlanabilmeleri için ücretsiz bir alt alan sunarlar. PVP server için serverlar Gen sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Kaynak https://www.serverlar.gen.tr

Bu haberler de ilginizi çekebilir