• DOLAR 32.59
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2495.732
  • ...
Eski Adalet Bakanı Gül memleketi Gaziantep'te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adalet Bakanlığına atanan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’a görevi devreden Gül, bugün akşam saatlerinde geldiği Gaziantep’te Vali Davut Gül, belediye başkanları ve AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı teşkilatı tarafından havalimanında karşılandı.

Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Gül, ilk olarak ise Gaziantep Valiliğini ziyaret etti. Vali Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vali yardımcıları, kurum müdürleri ve belediye başkanları tarafından karşılanan Gül, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra makama geçti.

 

Bir süre Vali Gül ve beraberindekilerle görüşen Gül, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından karşılanan Gül, şeref defterini imzaladı ve daha sonra başkanlık makamında Şahin ile sohbet etti.

“Tek amacımız Gaziantepli hemşerilerimize her alanda destek olmak”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Gül, Gaziantep’e hizmet etmenin çok büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Gül, “Burada tüm belediye başkanlarımıza, tüm milletvekillerimize, belediye meclis üyelerimize, valiliğimiz öncülüğünde tüm kurumlarımızda bir amacımız var. Gaziantep’teki 2 milyon vatandaşımızın 365 gün yanında olmak. Onları her alanda destek olmak ve onların dersleriyle hem hal olmak.” dedi.

Gaziantep’in meselelerini çözme konusunda büyük bir gayret gösterdiklerini anlatan Gül, “En büyük makam Gaziantep’e hizmet etme, ülkemize, milletimize hizmet etme makamıdır. Ben de 2 milyon Gaziantepli hemşerimizi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin nezdinde saygıyla selamlıyorum. Memleketimiz daha güzel olsun diye gayret eden gencinden yaşlısına tüm hemşerilerimizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Yine onlar için hizmet etmeye, hizmet üretmeye devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Şahin, bugünün kendileri için çok özel bir gün olduğunu ve Gaziantep’in yetiştirdiği çok değerli bir misafiri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Gaziantep’in bugün su sıkıntısının olmamasının önemli bir sebebinin de Abdülhamit Gül olduğunun altını çizen Şahin, “Bu şehrin her bir insanı Abdülhamit Gül’ün yaptığı çalışmalara minnettar. Bunlar birer fırsat ve imtihan. Makamı nasıl doldurduğunuz çok önemli.” diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir