• DOLAR 32.386
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2326.566
  • ...
İngiltere`de Müslüman oyuncuya domuz şakası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İngiltere`nin Stoke City`de Müslüman futbolcu Kenwyne Jones`a çirkin bir şaka yapıldı. Dolabına domuz kafası konuldu ve şaka yapıldığı belirtilen olaydan sonra İngiltere ayağa kalktı. Domuz kafası olayından sonra kulüp hem soruşturma başlattı, hem açıklama yaptı.

 
Stoke City`de Müslüman futbolcu Kenwyne Jones`un dolabına koyulan kesik domuz kafası İngiltere`yi ayağa kaldırdı.
Brek Shea`nin sosyal paylaşım sitesinden "Soyunma odası şakaları çılgınlaşmaya başladı!" yazısıyla paylaştığı fotoğrafın ardından kulüpten açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Tesislerde gerçekleşen bu kabul edilemez olayın takipçisi olunacak ve sorumlular disiplin prosedürlerimiz doğrultusunda cezalandırılacaktır." ifadeleri yer aldı.

Menajer Tony Pulis yaptığı açıklamada, "Takım içinde oldukça sıcak bir ortamımız var. Özellikle dört beş oyuncu sürekli olarak bir şakalaşma halinde. Bu sabah yaşananlar hakkında hiçbir bilgim yok. Yarın bu konuyu masaya yatıracağız. Oyuncularımla konuşup, tam olarak ne olup bittiğini öğreneceğim." ifadelerini kullandı. 


yandan bu harekete çok sinirlenen Kenwyne Jones`un kız arkadaşı konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesinden `` Bizim dini inancımıza göre domuz kafası konulmak çok büyük bir saygısızlık. Bunun neresi komik anlayamıyorum.`` sözleriyle konu hakkında ne kadar sinirli olduğunu gösterdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir