• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Serginin son gününde de Sakalı Şerife büyük ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Regaib Kandili münasebeti ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yanındaki parkta ziyarete açtığı Sakal-ı Şerif ve kutsal emanetlere halk serginin son gününde de büyük ilgi gösterdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü Sözcüsü Mehmet Ali Ortaç, Peygamber sevdalısı Batman halkını Resulullah (s.a.v)‘in bu kutsal emanetleri ile buluşturmanın platform olarak büyük bir şeref ve gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

Ortaç açıklamasının devamında, Halkımız içinde büyük bir göz aydınlığı olmuş bugün etkinliğimizin 3’cü ve son gününde olduklarını belirterek, “Etkinliğin ilk gününden son gününe kadar yoğun bir katılımla rağbet görmektedir. Bu etkinlik esnasında çok duygusal sahnelere şahit olduk, bizlerde duygulandık. Halkımızda çok farklı duygular yaşadılar göz yaşlarına hakim olamadılar dua ve salavatlar getirip bizlere dua ettiler çok güzel hava içerisinde etkinliğimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bugünün etkinliğin son günü olduğunu ve bitmesine saatler kaldığını dile getiren Ortaç, “Halkımız etkiliğin bir gün daha sürmesi için bizden istekte bulunuyorlar. Ama aldığımız resmi izin 3 günle sınırlı olduğu için bugün gece saat 23.00 itibariyle etkinliğimizi sonlandırmak zorunda kalacağız. Ama halkımız şunu bilsin ki inşallah Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bizler halkımızın maneviyatına yönelik hizmetlerde, inşallah sürekli onların hizmetinde olacağız ve bu hayırlarda öncü olmaya çalışacağız” dedi. (Mehmet Mikyas/ Cevher Ekinci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir