• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...
Kayseri Hür Gençlik’ten kan bağışı çağrısına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya, kan bağışının, her ne kadar acil durumlarda hayati bir öneme sahip olsa da aslında sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yalçınkaya, Kayseri Kızılay Kan Merkezi yetkililerinin kendilerine ulaşıp stoklarında kanın azaldığını, bundan dolayı kendilerini kan bağışına davet ettiklerini belirtti.

HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya

Yalçınkaya, “Bizler de HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları olarak üye ve gönüllerimizle bu çağrıya kulak verip bugün buraya kan bağışında bulunmaya geldik. Buradan sizlerin de aracılığıyla Kayseri halkına kan bağışı çağrısında bulunuyoruz. Kan bağışı her ne kadar acil durumlarda hayati bir öneme sahip olsa da aslında sürekli bir ihtiyaçtır, insanlarımızın sürekli bu kan bağışını yapmaları gerekmektedir. İnsan olarak, insanlık yararına olacak her türlü iyiliğe destek olmamız gerekir. Hür Gençlik olarak kan bağışının öncülüğünü yapmaya çalıştık, bu anlamda kan bağışında bulunduk. Kan ihtiyacı olanlara bir nebze de olsun faydamız olabildiyse ne mutlu bizlere.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir