• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Katiller hala yakalanmadı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İNGİLTERE - İngiltere'nin Birmingham şehrinde 30 Nisan’da sürekli namaz kıldığı Cami’den çıkışta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklanarak katledilen Mohammed 75 yaşındaki Mohammed Saleem Chaudhry’nin katilleri hala bulunamadı.

 

Yedi çocuk ve 22 torun sahibi olan Mohammed Saleem kanlar içerisinde kımıldayamayacak bir şekilde bulunmuştu.

 

Aldığı çok sayıda bıçak darbesine uzun süre dayanamayan Mohammed Saleem kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştu.

 

Mohammed Saleem’in yeğeni Javid Iqbar yaptığı açıklamada, "Amcam sadece bastonla yürüyebiliyordu. Çevresi tarafından çok sevilen ve saygı duyulan birisiydi. Kim(ler)in hangi sebepten dolayı bu akıl almaz olayı gerçekleştirdiğini anlayamadık" ifadelerini kullandı.

 

Polis yetkilileri olayı araştırdıklarını ve henüz olaya dair ellerinde hiçbir kanıtın bulunmadığı bildirdi.

 

Olayın aydınlatılması için cami yetkililerinin Facebook üzerinden sayfa açarak, polis yetkilileri tarafından başlatılan soruşturmayı derinleştirmek için elverişli şahısları yardım etmeye davet ettikleri bildirildi.

 

1975 yılında Amerika’da kurulan Crime Stoppers Cemiyeti ise faillerin bulunması için Facebook üzerinden aileye her türlü desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

 

Ayrıca olayın aydınlatılmasına katkı sağlayacak ve katiIin bulunmasına yardımcı olacak kişilere 10 bin Sterlin ödül verileceği Facebook aracılığıyla duyuruldu. (Enes Suiçer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir