• DOLAR 32.6
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2496.103
  • ...
HÜDA PAR Batman’da fırıncıları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Durmaz beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları kapsamında kent merkezinde bulunan yedi farklı ekmek fırınını ziyaret etti.

Fırıncılara yönelik başlattıkları ziyaret programı kapsamında ekmek fırınlarını ziyaret ettiklerini dile getiren Durmaz, ziyaret ettiği fırıncıların sorun ve sıkıntılarını dinleyip iletilen talepleri not aldı.

Ziyaretlerde işletme çalışanlarıyla yakından ilgilenen Durmaz, maliyetlerin artmasından dolayı piyasadan şikâyet eden fırıncıların beklentilerinin neler olduğunu birinci ağızdan dinledi.

Batman esnafının olumsuzluklara ve artan maliyetlere rağmen kanaatkâr olduğunun altını çizen Durmaz, esnafın beklentilerinin karşılanmasının önemli olduğunu belirtti.

Akaryakıt ve elektrik fiyatlarının yükselmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen fırıncılar, fiyat artışlarının direkt maliyetlere yansıdığını dile getirdi.

HÜDA PAR heyeti, fırıncı esnafı ziyaretlerinin ardından Batman Fırıncılar Derneği Başkanı Adnan Lâçin ve yönetimini de ziyaret etti.

Durmaz, partilerinin daima esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu ve sorunların çözüme kavuşması için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Batman’daki fırıncılara ve derneklerine yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Dernek Başkanı Adnan Lâçin, ziyaretlerinden ve ortaya koydukları çalışmadan dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir