• DOLAR 32.494
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2436.79
  • ...
'Muhammed ismini yasaklayacağım' demişti: Kafasında yumurta kırdılar (Video)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fransız aşırı sağcı, Müslüman ve göçmen karşıtı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'a yumurtalı protesto düzenlendi. O anlar kameralara yansıdı.

Fransa’da seçim öncesinde adayların çalışmaları ve ziyaretleri devam ediyor. Aşırı sağcı, Müslüman ve göçmen karşıtlığı ile tanınan Eric Zemmour da Moissac kasabasına bir gezi düzenlendi.

Zemmour burada yumurtalı protestoyla karşılandı. Fransız aday aracından indiği sırada bir Fransız tarafından kafasında yumurta kırıldı. Eylemin Eric Zemmour'un hakaret içeren sözleri nedeniyle yapıldığı belirtildi.

Müslümanlara ve göçmenlere karşı nefret ifadeleri

Fransa'da son yıllarda Müslümanlar ve yabancılara yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen tartışmalı isim Eric Zemmour, Müslümanların Fransa'yı kaosa ve iç savaşa götürdüğünü savunmuştu.

Eric Zemmour daha önce de çıktığı radyo programında, Müslümanların yoğun şekilde yaşadığı şehirleri Afganistan'a benzetmişti. Zemmoour ayrıca bir TV programında 18 yaşından küçük göçmenleri "hırsız", "katil" ve "tecavüzcü" olarak nitelendirdiği için 10 bin euro para cezasına çarptırılmıştı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir