• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Er-Reşak, Meşal İle İlgili Haberini Yalanladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden İzzet Er-Reşak, Mısır`da yayınlanan bir gazetenin İsrail ile müzakereler konusunda Hamas Hareketi Siyasi Birimi Başkanı Halid Meşal`in yaptığını iddia ettiği açıklamaları yalanladı.

İzzet Er-Reşak, konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi`ne ulaşan yazılı açıklamada, El-Mısri El-Yevm gazetesinde yayınlanan iddiaların gerçekle hiçbir şekilde alakası olmadığını söyledi.

El-Mısri El-Yevm gazetesi, Amerikan Foreign Policy dergisinden naklettiğini iddia ettiği haberde, Hamas Hareketi Siyasi Birimi Başkanı Halid Meşal`in Hamas`ın İsrail ile müzakerelere hazır olduğunu söylediğini yazmıştı.

İzzet Er-Reşak, Foreign Policy dergisinin Meşal ile yapılan röportajla ilgili haberinde bu türden iftiraların yer almadığını bildirdi.

El-Mısri El-Yevm gazetesi, Hamas lideri Halid Meşal`in "Pratikteki gerçekler müzakerelerin yararsız olduğunu gösterse de Hamas Hareketi ilkesel olarak İsrail ile müzakerelere açık" dediğini iddia etmişti.

filistinhaber

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir