• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Müslüman Kanını Akıtanlara Allah Lanet Etsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Mustazaf-Der Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Cens, Başbağlar katliamının 18. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 18 yıl önce kalpleri hüzne boğan Başbağlar Katliamı`nın bu ülkede Müslüman kanının ne kadar ucuz olduğunu sağır sultana duyurduğunu belirterek, "Müslüman insanların canına kast eden, kanını akıtan kara yüzlülere Allah lanet etsin." ifadelerini kullandı.

 

1993 yılında Sivas`ta olay çıkartıp fitneleriyle kaos oluşturmak isteyen Ergenekon yapılanmalarının, Madımak olayından üç gün sonra 33 Müslümanı, 33 mazlumu katlettiklerini vurgulayan Cens, "Tarih ve insanlık onuru başta Başbağlar şehidleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında vahşice katledilen mustazafların feryat ve figanlarını unutmayacaktır. Başbağlar ve Susa Köyü Camii şehidlerinin aziz kanları zalimlerin alnında kara bir leke olarak daima kalacaktır." şeklinde tepkisini dile getirdi.

 

Allah-u Teâlâ`nın zalimlere fırsat vermemesini ve çıkarmak istedikleri kargaşa ve fitne çukuruna kendilerinin düşürmesini dileyen Cens, " Allah onların fasid ve alçakça planlarından bu memleketin insanlarını muhafaza etsin. Katliamın 18. yılında Başbağlar`daki aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bu katliamı gerçekleştiren zalimler için de `zalimler için yaşasın cehennem` diyoruz." ifadelerine yer verdi.

Veysi Demir-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir